Consulaat-generaal der Nederlanden in Milaan, Italië

Nieuws

1 t/m 10 van 27

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Wilt u zakendoen in Italië?

Ga dan mee met de economische missie van 20 t/m 23 juni onder leiding van Lilianne Ploumen, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

2 Bericht aan de Nederlandse gemeenschap in Italië mbt Staatsbezoek

Aan de Nederlandse Gemeenschap in Italië

3 Staatsbezoeken aan Italië en Vaticaanstad

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van president Sergio Mattarella een staatsbezoek aan de Republiek Italië. Het voornemen is naast Rome ook Milaan in het noorden en Palermo in het zuiden te bezoeken.

4 Stagiair(e) bij de het Consulaat-Generaal te Milaan – Beleidsafdeling

De Beleidsafdeling van het Consulaat-Generaal in Milaan is op zoek naar een stagiair(e) voor de periode februari 2017 t/m juli 2017.

5 Reactie minister-president Rutte op eerste uitkomsten JIT-onderzoek

Vanmorgen zijn de nabestaanden geïnformeerd door het Joint Investigation Team (JIT) over de eerste resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17. Het gaat om onderzoekresultaten over het wapen waarmee vlucht MH17 is neergehaald, de afvuurlocatie en de aan- en afvoerroute van de BUK-installatie.

6 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017

Op 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. U als kiesgerechtigde Nederlander in het buitenland kunt uw stem uitbrengen voor deze verkiezingen.

7 Registratie voor Tweede Kamerverkiezingen

U bent niet ingeschreven in een Nederlandse gemeente en u wilt deelnemen aan de volgende verkiezingen voor de Tweede Kamer gepland op 15 maart 2017?

8 Netherlands Fashion Award Milano

Eerste editie - 2016 Namens de juryleden delen wij hierbij de namen van de finalisten mee

9 Netherlands Fashion Award Milano 2016

*****OPEN CALL***** Modeontwerpers in Nederland kunnen zich inschrijven voor “Netherlands Fashion Award Milano 2016” Uiterlijke datum: 06/06/2016 De voorwaarden en het projectverloop treft u aan in de bijlage. Voor vragen kunt u contact opnemen met het Consulaat Generaal in Milaan. Email: mil-nfa@minbuza.nl

10 Kabinetsreactie raadgevend referendum associatieverdrag Oekraïne

De voorlopige uitslag van het raadgevende referendum over het associatieverdrag met Oekraïne laat zien dat de voor een raadgevende uitspraak vereiste opkomstdrempel van 30% is gehaald, waarbij een meerderheid van de opgekomen kiezers ‘Tegen’ heeft gestemd.